Monitorizare gaz: Utilizarea în laboratoare

Sistemele KIMESSA de detectare a gazelor în laboratoare

Societatea modernă trăiește și lucrează zi de zi în preajma vaporilor și a gazelor toxice și combustibile. În prezent, gazul reprezintă un mediu convenabil, economic și tehnic, dar, lăsat nesupravegheat, acesta poate deveni rapid un pericol semnificativ.

KIMESSA gas detection systems in laboratories

Soluții de siguranță inovatoare pentru laboratoare

Monitorizarea de gaze pentru detectarea a peste 120 de tipuri diferite de gaze și vapori.

În funcție de domeniul de activitate din laboratorul în cauză, utilizarea gazelor dăunătoare pentru om sau a acelora care presupun un risc latent de explozie va necesita implementarea unui regim de monitorizare a gazelor. KIMESSA oferă soluții cuprinzătoare de monitorizare a gazului pentru această aplicație.

kimessa

kimessa 4534

Laboratoare

Oferim soluții pentru monitorizarea a diferite gaze care pot să apară sau sunt utilizate în laborator: O2, H2, N2, CO, CO2, CH4, H2S, etc. în scopul protejării personalului și a mediului. Laboratoarele utilizează în mod tipic multe gaze diferite cu game de măsurare joase, cum ar fi bromul, formaldehida, peroxidul de hidrogen și arsină. Fiind unul din furnizorii de top în domeniul detectării de gaze, KIMESSA oferă în mod curent detectoare pentru mai bine de 120 de tipuri diferite de gaze la game de măsurare dintre cele mai diverse. Desigur, acestea sunt disponibile în varianta analogică BUS sau cu puncte de măsurare ex.

56456

Ecranele tactile pot fi montate la intrarea în laborator pentru o vizualizare imediată și pentru verificarea rapidă a datelor de monitorizare gaz. Toate evenimentele și datele măsurătorilor sunt înregistrate și pot fi reproduse și analizate la orice moment.

Prin intermediul capacității „Plug’n Play” a Serverului web CWS 101 “Easylog”, concentrațiile de gaz sunt vizualizate în timp real pe o rețea de calculatoare, permițând trimiterea prin e-mail la personalul responsabil a datelor despre evenimente precum alarmele și erorile produse.

În acest caz, sunt oferite soluții speciale, cum ar fi cele ușor de integrat în monitoarele de gaz pentru cabinete cu cilindri de gaz și detectare de gaze cu montare aplicată (flush-mounted gas detection). În caz de pericol, valvele solenoid și alte elemente de comutare sunt imediat închise de către monitoarele de gaz.

Pentru laboratoare, oferim o varietate de soluții și produse unice, noi și prietenoase utilizatorului. Demn de menționat este în special conceptul adresabil BUS, prin care monitorizarea detectării de gaz, alarma și vizualizarea pot fi cu ușurință conectate prin același cablu. Acest fapt menține costurile de instalare la minimum și permite în orice moment extinderea cu ușurință a sistemului. Această soluție inovatoare este disponibilă exclusiv de la KIMESSA.

Simulatorul 3D de configurare a sistemului de detectare gaz
Simulatorul 3D de la KIMESSA poate fi utilizat pentru a explica cu ușurință cum funcționează un sistem de detectare gaze de laborator. În contextul unui cadru de joc prietenos pentru utilizator, sunt explicate răspunsuri la întrebări precum plasarea alarmelor optice și acustice și poziția corectă a detectorului. Vă rugăm să completați formularul de mai jos în cazul în care sunteți interesați de software sau de o demonstrație prin utilizarea unui notebook sau a ochelarilor 3D.

6456435

4653435

654654

6456543

3563

45334

Descarcă documentație pentru Laboratoare

Contactați-ne       Următorul – către meniul general produse       Revenire la meniul general aplicații

În plus față de aplicațiile deja descrise, există multe alte domenii de utilizare pentru sistemele de monitorizare gaze de la KIMESSA. Ca furnizor de soluții totale în domeniul detectării de gaze și a tehnologiei de detectare gaze, oferim soluții individuale, adaptate cerințelor, pentru virtual orice solicitare privind detectarea staționară de gaze. Vă vom pune la dispoziție soluții sofisticate din punct de vedere tehnic pentru detectarea de gaze, pe care să vă puteți baza în orice moment.
Contactați-ne!